Centrul nostru vă pune la dispoziție cursuri de limba engleză și germana  pentru copii și adulți.

Cursurile îi ajută pe copii la școală sau pregătesc pe aceștia pentru examenele Cambrigde. Aceste examene sunt recunoscute internațional și reprezintă o recunoaștere a competențelor lingvistice.

Dacă nu doriți să urmați cursurile pentru examenele Cambridge, vă punem la dispoziție cursurile pentru îmbunătățirea noțiunilor de limba engleză/ germane, în funcție de nivelul Dvs.

Părintele va primi un raport (scris) la sfârșitul fiecărei luni, unde va fi specificat progresul pe care copilul îl înregistrează.

Pentru adulți , cursurile pot fi urmate pentru îmbunătățirea noțiunilor sau pentru perfecționarea cunoștințelor. Chiar dacă aveți un nivel 0 , trainerii noștri vă vor ajuta să progresați, să vă exersați capacitatea de ascultare, de scris și de vorbit.

Pentru persoanele din sistemul medical am pregătit o categorie specială. Persoanele care se înscriu vor urma atât programa generală cât și cursul pentru limbaj specific medical.

Grupele de adulti vor avea între 5 și maxim 8 participanți.

Punem accent pe toate metodele prin care învățarea unei limbi străine devine eficientă și comeletă: exerciții de ascultare, comunicare orală și scrisă.

Cursurile urmate asigură cele  trei nivele: nivelul începător (A1-A2), mediu (B1-B2), și avansat (C1-C2).

Dacă aveți întrebări cu privire la cursurile oferite va stăm la dispoziție la numărul de telefon 0727372381 sau la adresa de mail : contact@arseni-education.ro