Cursuri pentru adulti

Procesul de învățare nu se oprește niciodată. Învățăm de când suntem mici, învățăm pentru examene și mai apoi învățăm pentru job. Dorim un loc de muncă mai bun, o remunerație mai mare sau pur și simplu să socializăm într-un mediu plăcut, cu oameni care ne împărtășesc aceleasi preocupări și scopuri. Nu am uitat nici prsoanele care doresc sa învețe Limba Engleză sau Germană pentru obținerea unui post mult mai bun în afara țării. De aceea am pregatit cursul  ”Limba Engleză pentru mediul de afaceri, hotelier sau alte servicii” . Aceste cursuri urmează un program bine structurat. Un cursant se poate înscrie chiar dacă are un nivel de cunoștințe foarte mic, sau chiar deloc, dar va trebui să tină cont de faptul că progresul va fi mai lent, și va necesita o perioadă de participare la cursuri mult mai mare.

Ședințele de curs pot avea loc în mod individual, sau de grup, dar și pe Skype.

Pentru persoanele care doresc să participe la cursurile pe Skype ținem să precizăm că aceste cursuri on line vor fi disponibile doar pentru adulți.

Plata pentru această opțiune se va face înaintea cursului în contul RO11 BTRL 0460 1202 G294 20XX- cu mențiunea Curs Limba Engleza/ Germană. Manualul va fi livrat prin curier , iar temele rezolvate de cursant pot fi trimise pe adresa de e-mail a  profesorului.

Se va lucra cu un manual dar si cu cărți pentru fixarea noțiunilor de gramatică sau a structurilor mai complexe care necesită mai multe exerciții și repetare.