Cursurile pentru copii

Cei mici au avantajul de a învăța cu usurință, de aceea dorim să venim în sprijinul lor, dar și al părinților, oferindu-le în acest scop materiale moderne și interactive de învățare. Profesorii noștri sunt dedicați profesiei, au experiență în lucrul cu copii, și doresc să împărtășească cunoștințele lor micilor cursanți.

Studiile realizate în ultimii ani au demonstrat faptul că cei mici învață mult mai ușor o limbă străină de la vârste fragede, este indicat ca  primele cuvinte dintr-o limbă nouă să fie asimilate în același timp cu limba maternă.

Cursurile pe care noi le propunem doresc sa îmbine toate competențele lingvistice, desigur, îmbinate cu jocuri , cântecele, pictură, desene, dialoguri adecvate vârstei lor.

Manualele folosite sunt acreditate la nivel internațional și aparțin unor edituri prestigioase, astfel încât temele propuse să fie de actualitate și  să respecte programele de învățare actuale.

Detaliem mai jos cursurile pentru copii:

Cursul pentru Preșcolari: se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 si 5 ani.

Metodele de predare folosite sunt interactive. Se pune accentul pe atragerea copiilor spre jocuri, desene, cântece și poezii. Pronunția în mod corect a cuvintelor este importantă. Scopul pe care și-l propune acest curs este acela de a familiariza copii cu pronunția, cu semnificația cuvintelor de bază și de a le capta atenția și interesul pentru limba străina. La sfârșitul lunii, se va face o recapitulare cu noțiunile dobândite și se va nota progresul fiecărui copil.

Părintele va primi un feed-back individual, telefonic sau pe e- mail, în funcție de cum optați Dumneavoastră.

Frecvența cursurilor este de 2 ședinte pe săptămână. O ședință durează 1oră.

Cursul pentru Școlari : se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani.  Grupele de copii vor fi împărțite în grupe de studiu după cum urmează, copii cu vârsta de 7-9 ani, 10-12 ani, 12-13 ani și 13 -14 ani.

Manuale folosite vor fi alese pentru a respecta cerințele Ministerului Educației și programa școlară, dar în același timp, cursurile constitituie un real suport pentru examenele de limbi străine recunoscute internațional. În cadrul cursurilor vor fi antrenate toate competențele lingvistice necesare studiului și aprofundării unei limbi străine: citit, înțelegere, scris și vorbit.  Lecțiile vor fi urmate de exerciții suplimentare, și la finalul unui capitol vor da o testare cu noțiunile dobândite în unitul anterior.

Părintii vor primi un feed-back la sfârșitul fiecărei luni, sau de fiecare dată când este necesar acest lucru.

Pentru cursanții înscriși la examenele Cambridge de Limba Engleză se vor face periodic testări și simulari ale acestor examene.

Durata unei ședinte este de 1 oră 30 de minute pentru copii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, iar pentru copii cu vârsta de 13 și 14 ani durata unei ore de curs este de 2 ore.