Centrul de limbi straine ’’Arseni Education’’

Activitatea nostră a început în anul 2011, scopul nostru fiind de la bun început să asigurăm servicii de calitate cursanților nostri, fie copii sau adulți. Am folosit manualele unor edituri de renume internațional, am avut cursanți de diferite vârste și de diferite niveluri de cunoștințe ale limbilor străine. Ne-am dorit pentru fiecare cursant profesori bine pregătiți, cu experiență, dar și cu răbdare pentru a explica noțiunile mai complexe ale limbilor străine studiate.

În centrul nostru accentul este pe cursant, pe progresul , pe motivarea și pe mulțumirea lui. Persoanele care se înscriu la cursurile noastre beneficiază de toată susținerea nostră pentru un progres rapid dar susținut de cunoștințe.  Adulții, spre deosebire de copii au tendința de a renunța mult mai repede, din cauza serviciului sau a problemelor cotidiene. Am încercat să venim în întâmpinarea tuturor printr-un program de studii ales de către aceștia, plata în 2-3 rate dar și  recuperarea orelor de studiu pierdute. Se poate opta pentru un program invidual sau pentru a participa la cursuri alături de o grupă (minim 5 participanți- maxim 8 )

Copii, pe de altă parte beneficiază de întelegerea noastră, știm cât de greu le este sa facă față tuturor cerințelor școlare, multe teme, multe exerciții de rezolvat, fiecare profesor are propriile lui exigențe și de aceea, cursurile noastre sunt foarte bine structurate astfel încât copilul să aibă un progres  într-un timp scurt, la sfârșitul lunii se fac recapitulări pentru că dorim să știm care este nivelul fiecărui copil. Înaintea examenelor de Limbi straine (de exemplu Cambridge, Toelf, etc) se susțin simulari ale examenelor respective. Scopul acestor simulari este de a familiariza copilul cu cerințele examenului, cu probele la care va trebui să raspundă, și desigur să îl obișnuim cu timpul pe care îl are la dispoziție pentru fiecare probă susținută.

Conversațiile sunt un alt punct de rezistență al cursurilor pe care noi le oferim. Nu se poate învăța o limbă straină fără a o vorbi, fără a învăța particularitățile specifice, vrem ca cei care studiază la centrul nostru să depășească clișeul’’ Înțeleg, dar nu pot vorbi, nu mă pot exprima”.  Se exersează fiecare competență lingvistică în egală măsură.  Se fac dialoguri, se ascultă textele propuse în manuale, apoi se citește textul și se traduce. Profesorii noștri răspund la fiecare întrebare pe care o au cursanții.

Alegând cursurile noaste beneficiați de servicii de calitate, de profesori bine pregătiți care vor fi alături de dumneavostră, sau de copilul dumneavoastră oferind cu bucurie din cunoștințele sale.  Mediul în care se desfașoară cursurile este unul plăcut, relaxat și interactiv pentru fiecare particpant.