Centrul nostru oferă cursuri de Limba Engleză sau Germană la sediul grădinițelor. Dintre grădinițele cu care noi colaborăm enumerăm:  Springfiel Center, Kids’ Joy Land, Universul copiilor, Scooby-Doo.

În cadrul acestor cursuri, copiii învață expresii si cuvinte uzuale, cântecele, poezii,  urmând o programă atent structurată pentru a fi în concordanță cu vârsta și cu nivelul recomandat de pregătire al copiilor.  Am încercat să îmbinăm activitățile pe care copilul le are la gădiniță (pictat, decupat, lipit ) cu învățarea cuvintelor din Limba Engleză/Germană.  Studiile recente au demonstrat că cei mici învață mai bine și au progrese atunci când noile cuvinte sunt introduse gradual.  Materiale folosite de către profesorii noștri sunt noi, moderne, interactive, copilul este familiarizat cu cărți, cu povești clasice din Limba Engleză/ Germană, cu cântece tematice unei anumite sărbători sau activități. Cărțile și caietele de exerciții constituie un real suport pentru părinți deoarece pot repeta și acasă.

Deoarece copilul este într-un mediu familiar, împreună cu prietenii săi , are mai multă încredere, nu este necesar să se obișnuiască cu un nou spațiu , cu noi colegi.

Grupele restrânse de 8-14 copii permit ca fiecare copil să fie evaluat corect, să fie încurajat si atras către noi cuvinte și alte  culturi.

Fiecare oră începe cu recapitularea noțiunilor anterioare,  iar apoi sunt introduse noile cuvinte.

La sfârșitul lunii, fiecare părinte primește un raport de activitate – aici este specificat progresul copilului în mod obiectiv, câteva recomandări , dar si o listă de cuvinte, alături de traducere și pronunție.

Vârsta optimă pentru deprinderea unei limbi străine este de 4 ani. Învățare se va face prin joacă, prin repetare și prin introducerea unei rutini: de exemplu, la începutul orei de curs , copilul va saluta, se va vorbi despre vreme, despre fenomenele meteorologice din ziua respectiva, se vor recapitula noșiunile anterioare.

Ora de curs durează 50 de minute, se recomandă două ședințe pe săptămână.

În apropierea sărbătorilor (Craciun, Paște, Ziua Mamei, etc) copiii învață noi colinde, noi tradiții, și au activități specifice.

Daca aveti si after-school in incinta gradinitei avem un program de Limba Engleza pentru copii care merg la școalp (clasele I-IV), acest program presupune invatarea Limbii engleze în acord cu testele de la British

Council (Yle, Starters, Movers, Flyers, Ket, etc).

De asemenea, pentru copii care sunt în clasele III-IV și învață Limba Germană pot participa la examenele de competențe lingvistice oferite de Institutul Goethe din Bucuresti. Cursurile vor urma o programă

acreditata de către Institutul Goethe.

Pentru oferta de preț sau alte informații va rugăm să ne contacti la numărul de telefon: 0727.372.381 sau la e-mail: contact@arseni-education.ro