Vă mulțumim că sunteți alături de noi. Acest lucru ne îndeamnă să fim creativi și să venim în întimpinarea cerințelor și sugestiilor pe care le- am aflat de la Dumneavoastră.

De multe ori, am fost întrebați sau rugați să căutăm cărticele de Limba Germană, atât la cursurile pe care noi le avem în câteva grădinițe din București , dar și la cursurile de la sediul nostru.

De aceea,  ca urmare a unei atente cercetări la editurile de cărți pentru copii din Germania, am încheiat un parteneriat cu Editura ArsEdition din Germania. Această editură are o ofertă variată de cărți pentru copii. Acestea sunt interactive, atrag atenția și pofta de joacă a celui mic; au o grafică excepțională. Senzorii prezenți în aceste cărți îi ajută pe copii să învețe folosindu-se de toate simțurile.

Cărțile sunt recomandate copiilor începând cu vârsta de doi ani. Acestea includ seria “ Prima mea poveste”- unde sunt prezentate aventurile unor animale preferate de copii.

Dicționarele prezente în oferta noastră sunt destinate micilor cititori începând cu vârsta de un an, deoarece se bazeaza pe simturile copiilor, învățarea cuvintelor se va face într-un mod ludic, Prin intermediul elementelor tactile diversificate din registrul ștantat de pe margine sunt ușor de gasit paginile preferate.

Totodată, editura Ars Edition oferă și caiete de exerciții în limba germană. Exercițiile sunt stimulative și distractive, cu abțibiluri și puzzle-uri.  Prin intermediul acestei  serii “ Omida educațională “ recomandată  copiilor începând cu vârsta de 3 ani, se vor învăța principalele noțiuni:forme și  culori, cifre și exerciții de logică, literele.

Suntem bucuroși ca vă putem oferi aceste cărți prin intermediul cărora copiii vor putea să îmbine joaca  cu procesul de învățare.  Acest lucru se va face natural, de la sine, fără a afecta  puterea de concentrare a micilor cititori.

Vă invităm sa descoperiți aceste cărți interactive  aici.